Przepisy
Newsy
Porady
Inspiracje
Wideo
Domowa restauracja
Kulinarna Stolica Polski
Domowa Restauracja
Delicious Magazine
#Podroby
Podroby
podroby
W PRL-u były rarytasem i każdy się zachwycał. Dziś nawet nie tkniesz widelcem
Ewa Malinowska
podroby
Zamiast na patelni, robię na ruszcie. Wątróbka wychodzi miękka i bardzo soczysta
Dorota Gepert
podroby
Przed laty uchodziły za rarytas. Dziś prędzej uciekniesz, niż odważysz się spróbować
Jakub Suliga
podroby
Rozbijam tłuczkiem jak schabowe i smażę w chrupiącej panierce. Kosztują grosze, a smak? Petarda
Karina Czernik
podroby
Tego mięsa jedni się boją, a inni nie pamiętają. Ugotujesz na nim najsmaczniejszy rosołek
Dorota Gepert
podroby
Zasłoniła mu oczy i dała spróbować polskich dań. Takiej reakcji nie przewidziała
Karina Czernik
podroby
Kupisz za grosze, a mają mało kalorii i mnóstwo żelaza. Polacy niepotrzebnie się ich obawiają
Jakub Suliga
podroby
W PRL-u każdy się zachwycał tym daniem. Dziś powiedziałbyś nazwę młodym, mieliby mdłości
Jakub Suliga
podroby
W PRL-u była istnym hitem. Wtedy każdy na nią mlaskał, a dziś słysząc nazwę, uciekamy w popłochu
Karina Czernik
podroby
Zapomnij o moczeniu w mleku. Zamarynuj w 2 składnikach, a będzie rozpływać się w ustach
Jakub Suliga
Następna strona